Werkzaamheden Burgermeester J. de Boerpark

30 juni 2024


Update 16 oktober 2024:

De asfalteringswerkzaamheden aan het Rosa Manuspad staan gepland op 17, 18 en 19 oktober. Het is niet helemaal te zeggen hoe het de komende dagen zal zijn met de toegankelijkheid naar het TVA park. De aannemer heeft aangegeven dat als de deklaag is aangebracht, er met een half uurtje overheen kan worden gelopen. Zoals het er nu naar uitziet kan Ronald de Jonge  gewoon tennisles geven op donderdag vanaf 15.30 uur en zal het park ook tijdens de competitie op vrijdagavond en het Blauw Senioren op zaterdagavond gewoon toegankelijk zijn.

Tijdens de werkzaamheden zet de gemeente verkeersregelaars in. Voor de zekerheid zal het hek dat zich dichter bij De Dorpsstraat bevindt (net voorbij het huis van de familie NoĆ«) worden opengezet.  Mocht je geen toegang krijgen tot TVA via de hoofdingang dan kan dat via het andere hek.

 

Update juni 2024:

Vanaf 1 juli start de firma Germieco  met de vernieuwing van het Burgermeester J. de Boerpark. De werkzaamheden zullen ongeveer 3 maanden in beslag nemen.

Tot begin september zal men achterin het park bezig zijn en is TVA gewoon bereikbaar vanaf de Dorpsstraat en zal er nauwelijks hinder zijn.

Volgens de huidige planning zal men in week 38/39 (medio september) beginnen aan de voorbereiding aan toegangsweg en in week 40 gaat dan het asfalt er op. Op enig moment worden paden en fietspaden afgesloten. Er komen dan borden met omleidingsroutes.  Het TVA park blijft bereikbaar, maar kan soms wat moeilijker bereikbaar zijn.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en de planning, klik op DEZE LINK. 

Nieuwscategorieën