Proeflidmaatschap

09 mei 2024


Ontdek Tennis met ons Proeflidmaatschap

Ben je 17 jaar of ouder en twijfel je of tennis iets voor jou is? Bij Tennisvereniging Assendelft bieden we je nu de kans om dit zelf te ontdekken met ons proeflidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft je de vrijheid om drie maanden lang ons tennispark te verkennen, waarbij je naast vrij tennissen ook drie tennislessen krijgt aangeboden. Deze lessen plannen we in overleg met onze trainers, zodat ze perfect aansluiten bij jouw schema. Bovendien word je officieel KNLTB-lid, waardoor je tijdens deze periode kunt deelnemen aan officiële toernooien van alle KNLTB-tennisverenigingen, voornamelijk tussen juni en september.

Hoe meld je je aan?

Meld je eenvoudig aan via ons inschrijfformulier (rechtsboven op de website) en selecteer het proeflidmaatschap aan het einde van het formulier. Zodra je je hebt aangemeld, zullen onze trainers contact met je opnemen om je tennislessen in te plannen. Je kunt tijdens deze drie maanden ook rackets lenen van ons.

Je Lidmaatschap Regelen

Na je aanmelding regelt onze ledenadministratie alles wat nodig is voor je lidmaatschap. Je kunt dan direct via de KNLTB-app een baan boeken in ons clubhuis. De contributie wordt in één keer automatisch geïncasseerd van de door jou opgegeven rekening.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Aan het einde van je proefperiode stopt het lidmaatschap automatisch. We hopen natuurlijk dat je tennis zo leuk vindt dat je besluit lid te blijven! Voor het einde van je proefperiode nemen we contact met je op om te bespreken of je je lidmaatschap wilt voortzetten. Als je besluit niet door te gaan, dan eindigt je lidmaatschap automatisch.

Nieuwscategorieën