Wie wordt de nieuwe voorzitter van TVA?

03 april 2023


Aan alles komt een eind. Zo ook aan het voorzitterschap van onze huidige voorzitter Cees Heijnis. Zoals aangekondigd op de jaarvergadering zal Cees na tien jaar voorzitterschap de hamer aan het einde van dit jaar overdragen.

Er staat voor de club een hoop te gebeuren de komende jaren. Landelijk heeft de tennissport (en ook TVA)  te maken met een dalend ledenaantal. Hoe houden we onze leden betrokken bij de club? Hoe trekken we nieuwe leden aan? Op welke manier communiceren we met onze leden en met de omgeving? Hoe gaan we de club verduurzamen en welke innovaties kunnen we toepassen? Allemaal vraagstukken waar het bestuur, onder leiding van de voorzitter, de komende jaren mee aan de slag zal gaan.

Heb jij zin om die uitdaging aan te gaan en de nieuwe voorzitter van TVA te worden? Om samen met een enthousiast bestuur en nog veel meer enthousiaste vrijwilligers onze mooie club een nieuw tijdperk in te loodsen? Als voorzitter leid je de maandelijkse bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tevens ben je het gezicht van de club naar buiten toe.

Wil je meer weten over het voorzitterschap? Kom dan bijvoorbeeld eens langs tijdens een bestuursvergadering. Of drink eens een kop koffie/thee met de huidige voorzitter, of met één van de andere bestuursleden. Zij informeren je graag verder.

Interesse? Stuur een e-mail naar [email protected]. Maar je kunt natuurlijk ook altijd de voorzitter of één van de andere bestuursleden aanspreken. Wij zien reacties met plezier tegemoet.

Bestuur TVA 

Nieuwscategorieën