Rabo ClubSupport. Stem op TVA

20 augustus 2023


TVA doet weer mee met Rabo ClubSupport 2023.

Deze actie vindt vanuit de Rabobank plaats. Leden van de Rabobank kunnen van 4 t/m 26 september 2023 3 stemmen uitbrengen op 3 verenigingen uit de Zaanstreek die zij een warm hart toedragen. Afhankelijk van het aantal stemmen wordt het totale beschikbare bedrag verdeeld over de deelnemende verenigingen. Dus hoe meer stemmen op TVA hoe hoger het bedrag voor TVA.   
TVA doet mee met als doel ( verdere) verduurzaming van de vereniging. Dit doel krijgt steeds meer invulling bij TVA. We hebben al 80 zonnepanelen, een warmtepomp en led-verlichting op alle banen.  
De bijdrage vanuit de aankomende Rabo Clubsupport actie zal aangewend worden voor de vervanging van de warmte-terugwin-installatie en extra zonnepanelen op het trainershome en het dak van ons clubhuis. 10 oktober 2023 zal het resultaat bekend gemaakt worden. 

Eén voorwaarde om te kunnen stemmen in deze actie is dat je, als rekeninghouder van de Rabobank, ook lid moet zijn van de Rabobank. Anders heb je geen stemrecht. Lid worden gaat heel makkelijk. 
Onder “lidmaatschap” https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden lees je wat dit inhoudt en kan je je meteen aanmelden. Lid worden kan ook eenvoudig via de RABO-app.    Vorig jaar leverde deze actie TVA € 926,- op. We hopen natuurlijk dit jaar op meer. Tenslotte is iedere euro welkom om de kosten per lid zo laag mogelijk te houden. Word,  als je dat nog niet bent, lid van de Rabobank en stem op TVA!!  Als je lid bent krijg je rond 4 september vanzelf een uitnodiging om je stem uit te brengen.  Alvast bedankt voor je stem! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen