Indeling 17e Blauwe Terp Toernooi is bekend!

07 april 2024


De indeling voor het allergezelligste dubbeltoernooi van de Zaanstreek en verre omstreken is bekend. Ook deze 17e editie zal weer bol staan van mooie, sportieve wedstrijden en heel veel gezelligheid. 

Op zaterdag 15 juni zal aan het einde van de middag een bierproeverij georganiseerd worden waarbij jullie allemaal van harte welkom zijn. De BTT commissie zal samen met de Kantine-commissie zorgen voor een lekkere hap eten zodat iedereen goed gevuld de avond kan beginnen. En dat is hard nodig want vanaf ongeveer 20.00 uur zal onze feestavond van start gaan  met een spetterend optreden van de band The Warnars. Deze band is goed voor een hoop bekende muziek van toen en nu met dansbare rock and roll en heerlijke meezing nummers!

Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan het EK voetbal, en zal er zondag 16 juni ruimte zijn om bij TVA via groot scherm het Nederlands Elftal te kunnen zien spelen. 

 

Ook zal op de finale-zondag eten worden verzorgd door de BTT commissie en de Kantine-commissie, zodat jullie voorlopig nog niet naar huis hoeven te gaan en kunnen genieten van al wat er op ons park te beleven is.

Kijk voor alle wedstrijden op DEZE LINK

Graag tot ziens op het TVA Park!

Nieuwscategorieën


Reacties

Floor Kemna 10-05-2024 09:58

Dank voor je tip! Gaan we doen!

Stefan Probst 04-05-2024 09:26

men kan zien wie er al heeft ingeschreven.

Stefan Probst 04-05-2024 09:26

Wellicht een idee om de site regelmatig(er) te verversen zodat

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen