Nieuws

Pop Quiz in de Blauwe Terp! (16 Teams, inschrijving gesloten)

Op 10 februari a.s. wordt er in de Blauwe Terp weer een super gezellige Pop Quiz georganiseerd! Het is wederom een avondvullend programma voor de senioren, waarin zelf samengestelde teams onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar de muzikale strijd aan gaan!

 

Meedoen is dus niet alleen leuk, maar ook heel eenvoudig. Zoek een leuk team bij elkaar van ca. 4 tot maximaal 6 personen en voorzie dit team van een bijpassende, illustere, of onheilspellende naam. Geef dit team op via dit aanmeldingsformulier en vermeld hierbij alle deelnemende teamleden. 


Het programma voor die avond is als volgt:

19.30 uur: ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

20.00 uur: aanvang/uitleg Pop Quiz

?? uur: afsluiting Pop Quiz en bekendmaking van het winnende team met aansluitend een gezellig samenzijn tot het einde (01.00 uur)

Benader dus al je tennismaatjes en schrijf je in. We hopen dat het net als vorige keer weer een gezellige en drukke avond wordt!

Groeten,

Christien

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps