Nieuws

Vooronderzoek Padel

TVA is een vooronderzoek gestart naar de haalbaarheid van het aanleggen van padelbanen bij TVA. In de bijgesloten presentatie willen wij graag toelichten waarom wij dit onderzoek zijn gestart.

In de presentatie staat een aantal filmpjes naar externe bronnen zoals Youtube. Als u de presentatie opent vraagt het systeem eerst of u toegang wilt geven tot deze externe bronnen.

Bij Windows gebruikers verschijnt de volgende melding. In dat geval graag de tweede optie (Externe inhoud inschakelen voor deze sessie) aanvinken.

 

Bij Apple gebruikers verschijnt het volgende scherm. In dat geval graag de knop “Media inschakelen” aanklikken.

 

 

U kunt zelf door de presentatie heen klikken.

Wij hopen u met deze presentatie een goed beeld te geven over onze beweegredenen om dit onderzoek te starten. U wordt vanzelfsprekend op de hoogte gehouden over verdere ontwikkelingen.

U gaat naar de presentatie door HIER te klikken. 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps