Nieuws

Winter Wonderland

Beste leden van TVA,

We genieten momenteel van prachtig winterweer, maar het heeft als nadeel dat we – nog meer dan al het geval was – worden beperkt in onze mogelijkheden om een balletje te slaan. Met vereende krachten is gewerkt om een aantal banen sneeuwvrij te maken. Dit is gelukt voor baan 3, en in iets mindere mate voor baan 4 en 5. Alleen baan 3 is op dit moment enigszins bespeelbaar en deze wordt in principe gebruikt voor les door Simon. De lessen van Ronald gaan vooralsnog niet door.

Door de avondklok en de beperking van het aantal bespeelbare banen werken de trainers met een alternatief lesprogramma. Wij willen alle lessers vragen om even contact op te nemen met de trainers aangaande het aangepaste lesprogramma, voor zover er nog geen contact is geweest.

Vrij spelen (alleen enkel!) is dus zeer beperkt mogelijk, en alleen op het moment dat er geen les gegeven wordt. Wij vragen hiervoor jullie begrip. Wij zullen jullie opnieuw berichten op het moment dat er weer meer banen bespeelbaar zijn.

Op Facebook is een filmpje te zien waaruit blijkt hoe hard er door de diverse leden is gewerkt. Klik  HIER voor het filmpje.

 

Sportieve groet,

Bestuur TVA

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps