Nieuws

Kerst- en nieuwjaarsboodschap

Beste leden van TVA,

Een jaar vol tegenslagen, maar toch houden we het glas half vol.

Wanneer we terugkijken op het afgelopen jaar kunnen we vaststellen dat het voor de gehele bevolking een teleurstellend jaar is geworden en dus ook voor ons TVA.

We hebben het verlies moeten verwerken van Inge Spee, Els Bakkum, Leo Scheerman en na een rampzalige brand Vigo den Bode. Ook heeft het coronavirus onze vereniging in het hart getroffen: voorjaarscompetitie die niet doorging, geen Blauwe Terp Toernooi. In de zomer van 2020 leek het virus redelijk onder controle, maar in september trof de tweede corona-golf ons land en ook onze vereniging. Het verenigingsleven van TVA kwam grotendeels tot stilstand. Gelukkig kon de jeugd nog blijven spelen en trainen. Ook de senioren konden nog trainen en spelen uiteindelijk, slechts enkelen, maar geen echte wedstrijden. De kantine gesloten: dus geen inkomsten. Hoofdbrekers te over voor onze penningmeester.

Het einde van het jaar nadert en we zitten in een complete lockdown. Hopelijk brengen de Kerstdagen nog enige gezelligheid, maar het is allemaal enigszins beperkt. Geniet van de gezelligheid met oud en nieuw: helaas geen vuurwerk dit jaar.

Wat we in het nieuwe jaar zullen missen, is de alom geprezen nieuwjaarsreceptie bij TVA. Ook het altijd gezellige IJspegeltoernooi zal hoogstwaarschijnlijk niet meer gespeeld gaan worden. De jaarvergadering van 29 januari 2021 staat ook nog op losse schroeven, want als bestuur vinden we een online vergadering eigenlijk niet passen bij TVA.  In het nieuwe jaar zullen de vaccins hopelijk snel beschikbaar komen, zodat we weer in een “normale” maatschappij zullen belanden. Weer een wereld met een geweldige voorjaarscompetitie en een spetterend Blauwe Terp Toernooi. Kortom een TVA dat weer leeft voor jong en oud. Een jeugdcommissie die al haar ideeën en plannen kan realiseren. Een bruisende kantine waar gezelligheid de boventoon voert. Een technische commissie die geniet van alle wedstrijden en toernooien. Een communicatiecommissie die weer kopij ontvangt. Een kantinecommissie die weer trots kan zijn op alle bezoekers. Een onderhoudscommissie die weer trots kan zijn op het feit dat het park er weer zo prachtig bij ligt. Een BTT-commissie die ziet dat hun open toernooi een geweldige deelname kent. Kortom dat alle leden van TVA, jong en oud weer onbezorgd gebruik kunnen maken van ons TVA-park.

Ik wens een ieder hele fijne feestdagen, een gezellige jaarwisseling en vooral een gezond, sportief en voorspoedig 2021.

Cees Heijnis,

Voorzitter TVA

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps