Nieuws

Inge Spee - Hamming

Het bericht bereikte ons dat TVA-lid Inge op vrijdag 21 februari is overleden. Velen wisten dat dit bericht ons eerdaags zou bereiken, maar de schok was er niet minder om. Inge was tot haar ziekte een enthousiaste tennisster en zij en haar echtgenoot Michiel waren heel vaak op de baan om hun kinderen en kleinkinderen aan te moedigen tijdens wedstrijden en toernooien. Ook was zij zeer betrokken bij TVA en liet vaak haar kritische blik schijnen over allerlei zaken, maar altijd met een positieve bedoeling.

Helaas is aan dit alles een einde gekomen. Onze gedachten gaan uit naar Michiel, zijn kinderen en kleinkinderen. Dat jullie de kracht mogen hebben om dit enorme verlies te kunnen dragen.

Leden en bestuur TVA.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps