Nieuws

Rabo ClubSupport breng je stem uit op TVA en help TVA aan een leuk bedrag

TVA doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Hoe werkt het?

De Rabobank verdeelt de sponsorgelden op advies van de leden. Als je al lid bent van de Rabobank dan heb je, als het goed is, afgelopen vrijdag 27 september een mail of een pappieren stemkaart ontvangen met de unieke stemcode

Als je bij de Rabobank bankiert maar nog geen lid bent van de Rabobank moet je dat eerst nog even doen. Dat is gratis en kan op de volgende website: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ Via mail ontvang je later dan de unieke stemcode. 

De unieke stemcode geeft recht op 5 stemmen en op basis van deze stemmen wordt er  € 100.000 euro verdeeld. Elke stem telt dus. Je kunt stemmen tot 11 oktober 2019.

Je mag maximaal 2 stemmen op TVA uitbrengen en de overige 3 stemmen zou je kunnen geven aan bijvoorbeeld VV Assendelft of het Historisch Genootschap. 

Hoe je meedoet:

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps