Nieuws

Blauwe Terp Toernooi

Het Blauwe Terp Toernooi is in volle gang!!

Met soms een pittige regenbui , maar gelukkig ook met droog weer. Het pinksterweekend is achter de rug, vele mooie partijen zijn er al gespeeld!

Het programma voor de komende dagen ziet er als volgt uit:

Vandaag :

Wedstrijden vanaf 18.15, onder andere startend  met een topper uit de damescategorie 3! Voor eten hoef je niet thuis te blijven, er is een ruim aanbod van broodjes met gehaktballen , warm vlees, kip piri-piri en  beenham  Daarbij gaat vanaf vanmiddag de zon weer schijnen, dus ….

Woensdag 12 juni:

Wedstrijden starten om 18.15.

Het diner wordt dit keer verzorgd door Lotte van Bree. Voor 5 euro pp zal zij een Mexicaanse maaltijd verzorgen! Wil je mee-eten?, schrijf je dan in op de lijst die in de kantine hangt.

Daarnaast zijn  uiteraard ook de broodjes verkrijgbaar!!

De avond zal naast het tennis ook in het teken staan van de tombola. alle deelnemers van de BTT hebben een viltje met naam  gekregen , daarmee speel je automatisch mee met de tombola ( wel aanwezig zijn!!) ook als je niet meespeelt, kun je een viltje kopen voor 5 euro en maak je zo kans op een van de vele leuke prijzen!

Donderdag 13 juni

Wedstrijden vanaf 18.15.

Eten doe je natuurlijk niet thuis, maar in de Blauwe Terp kantine!

Vrijdag 14 juni

Wedstrijden vanaf 18.15

Diner wordt dit keer verzorgd door Florien, Willemijn en Simone. Chinese rijsttafel met een Italiaanse afsluiter. Voor 5 euro pp kan je mee-eten, wel van te voren inschrijven! ( lijst in de kantine)

S ’avonds barst het feest los met de band No Signal.  Zingen en swingen op de dansvloer van de Blauwe Terp kantine. Jullie komen toch ook?

Finale weekend  15 en 16 juni

Zaterdag en zondag zullen de finale wedstrijden gespeeld worden. Het belooft mooi weer te worden, en er zullen zeker zeer spannende wedstrijden te zien zijn.

Uiteraard wordt iedereen voorzien van lekkere hapjes, de bekende broodjes zullen  te verkrijgen zijn, en zoals ieder jaar is er ook weer voor iedereen een lekker stuk taart voor bij de koffie , aangeboden door leden van TVA!

 

Dus iedereen is van harte welkom op de Blauwe Terp, de BTT commissie ziet jullie graag op of rond de tennisbanen deze week!

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps