Nieuws

Reanimatie redt leven

Op zaterdagavond 18 mei gebeurde op het TVA park wat je eigenlijk nooit hoopt mee te maken. Een van de tegenstanders van ons zaterdagavond mixteam zakte na afloop van de wedstrijd in elkaar. De ernst van de situatie was meteen duidelijk en Justa en Simone begonnen onmiddellijk met reanimeren. Toen dat niet het gewenste resultaat had werd de AED er bij gehaald. Hierdoor kwam de hartslag van het slachtoffer weer op gang. Toen de ambulance arriveerde was het slachtoffer weer bij kennis. Hij maakt het inmiddels goed, maar kan dit alleen maar navertellen door het adquate handelen van onze clubgenoten. Heel TVA is echt ongelooflijk trots op jullie!

Het toeval wil dat de dames net die week ervoor een reanimatie training hadden gevolgd bij VVA. Hiermee is het belang van reanimatie training wel aangetoond; het kan echt een mensenleven redden. Het Bestuur van TVA heeft zich dat erg aangetrokken en heeft daarom besloten om de reanimatiecursus - zoals deze in het verleden werd aangeboden - in ere te herstellen. Binnenkort zal er een aantal data worden gepubliceerd waarop TVA leden zich kunnen inschrijven. Houdt de website in de gaten, en geef u dan vooral op!

Rest ons nog om het slachtoffer van tennisclub Marquette een goed herstel te wensen, en om ons zaterdagavond mixteam nogmaals een enorme pluim te geven.

 

ONS HELDENTEAM

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps