Nieuws

Inschrijving clubkampioenschappen enkel, dubbel en mix!

Maandag na het 50-jarig jubileum, als iedereen nog van de festiviteiten aan het nagenieten is, zullen de clubkampioenschappen van start gaan. Dit is meteen weer voor iedereen het moment om echt in vorm te komen voor de competitie, of om gewoon lekker echte wedstrijdjes te spelen.

Gezien het dalende animo voor de clubkampioenschappen de afgelopen jaren, willen we eens iets anders proberen. Daarom zullen dit jaar de single, mix en dubbel in maart plaatsvinden. We beginnen maandag 18 maart tot en met zondag 24 maart met de mix. Vanaf zaterdag 22 maart zullen de singles en dubbels beginnen met de finaledag op zondag 28 maart. We hopen op deze manier het wat drukker op het park te krijgen.

 

Dus: schrijf je nu hier in!!

 

Wil iedereen die zich inschrijft er graag rekening mee houden, dus probeer de agenda niet te vullen met andere activiteiten!! Alvast heel erg bedankt daarvoor namens de planners.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps