Nieuws

Opgeven voor het TVA 50 uurs-toernooi

14 maart bestaat TVA 50 jaar en dat gaan we groots vieren in het weekend van 15, 16 en 17 maart. Klik op "Lees meer" voor alle informatie.

Zoals gezegd....we gaan het groots vieren:

Voor de jeugd hebben we een karaoke-bus, een buitenspel, het creëren van een kunstobject en kan er op vrijdag bij TVA worden overnacht.

Voor de volwassenen hebben we de vertoning van een documentaire “50 jaar TVA”, een BBQ, een feestavond met een spetterend optreden van de Blue Band met diverse gastoptredens, een taartbak wedstrijd (Heel TVA Bakt…), een filmnacht, een dweilorkest en nog veel meer….

Maar bovenal wordt er getennist. En hoe! Er zal vijftig uur achter elkaar worden getennist. Een uur voor ieder jaar dat TVA oud is. Natuurlijk sta je niet 50 uur op de baan, je speelt gedurende het weekend een aantal partijen. Maar het gaat er om dat we als TVA gezamenlijk 50 uur op de baan staan.

Hoe kun je je hiervoor opgeven?

Je kunt een team samenstellen dat bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 leden. De teamsamenstelling is geheel vrij. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven als vriendengroep, als gezin, als buren, of wat dan ook. Ook mogen er mensen uitgenodigd worden die geen lid zijn van TVA. Leeftijd of spelniveau binnen een team maakt allemaal niet uit, de organisatie zal er naar streven om wedstrijden van gelijk niveau op de baan te zetten. Jeugdleden mogen zich ook individueel opgeven, dan worden ze door de Jeugdcommissie in een leuk jeugdteam geplaatst.

Er zal 50 uur achter elkaar worden getennist, dus de kans bestaat dat (een deel van) je team ook midden in de nacht wordt ingedeeld. Op vrijdagavond/nacht zal er met name door de jeugd worden gespeeld, op zaterdagavond/nacht met name door de volwassenen. Er kunnen geen verhinderingen worden opgegeven maar je kunt binnen je team altijd onderling ruilen.

Mocht je absoluut niet in de nacht willen spelen, geef dat dan aan bij "opmerkingen" op het aanmeldingsformulier.

Uiteindelijk zal er 1 winnend team zijn. Voor dit team wacht een geweldige prijs, welke op zondag na de laatste wedstrijd zal worden uitgereikt.

De sluitingsdatum voor deelname aan het 50 uurs-toernooi is 7 maart 2019

Inschrijven kan via DIT AANMELDINGSFORMULIER.   

Jeugdleden kunnen zich aanmelden via DIT AANMELDINGSFORMULIER

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail aan TVA50jaar@tvassendelft.nl

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps