Nieuws

Speciaal voor TVA leden: gratis inloopspreekuur bij Fysiotherapie Boon.

Wij zijn blij te kunnen melden dat bovengenoemde Fysiotherapiepraktijk (bij velen al wel bekend) zich als doeksponsor bij TVA heeft aangemeld.

Voor TVA uiteraard een geweldige aanwinst, maar tevens voor onze leden een extraatje:

 

Peter Boon wil onze leden een gratis blessure spreekuur aanbieden; dus mocht je een pijntje o.i.d. hebben en wil je weten hoe serieus dit is c.q. wil je weten wat er aan kan worden gedaan, dan is nu dus de mogelijkheid om even een afspraak te maken met Peter en dan kun je een gratis 1e onderzoek laten plaatsvinden.

Dit kan via een telefonische afspraak (075-6874010) en Peter houdt dit spreekuur op dinsdagavond, van 18.30 uur tot 19.30 uur bij Anytime Fitness aan de Dorpsstraat 344 ( t.o. Garage Dunnebier). De regeling gaat in per 06-03-2018.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie.