Nieuws

Nieuwe sponsor: Anytime Fitness

Tva heeft een nieuwe doeksponsor! Onlangs heeft Anytime Fitness haar deuren geopend aan de Dorpsstraat 344 (vh Scapino) en is met ingang van heden sponsor van onze vereniging. Anytime wil graag met jullie kennis maken en heeft een aanbieding voor TVA leden ( op vertoon van je TVA ledenpas). Hieronder stelt Anytime zich voor.

 

Beste TVA Leden,
Wij zijn blij om jullie te mogen sponsoren en stellen ons bij deze aan jullie voor.
Ons vriendelijke en deskundige personeel is opgeleid om jullie te helpen gedurende jouw reis naar de fitste versie van jezelf, ongeacht hoeveel ondersteuning jij nodig hebt. Onze lidmaatschappen zijn inclusief een gratis uitgebreid introductieprogramma, wereldwijde toegang tot meer dan 4000 Anytime Fitness clubs en het gemak van continu toegang, 24/7. Wij staan voor jou klaar, om jou je persoonlijke doelen te helpen bereiken.

Wij hebben speciaal voor jullie een tennis fitness programma samengesteld. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de spieren die je bij tennis het meest gebruikt.

Als TVA lid krijg jij op een lidmaatschap 10% korting en hoef je geen inschrijfkosten te betalen.

Eventueel kun je 7 dagen gratis komen kennismaken met Anytime.

Als je tussen 6 en 16 november lid wordt maak je daarnaast kans op een Anytime Fitness Toyota Aygo twv 11.000 euro! Kom dus snel langs en laat je vrijblijvend verder informeren.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps