Nieuws

Inschrijving voorjaarscompetitie 2021

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2021 is geopend! Laten we hopen dat deze weer op een normale manier kan plaatsvinden. Lees snel verder.

Aan de leden van TVA die aan de voorjaarscompetitie willen deelnemen,

De inschrijving voor de voorjaarcompetitie 2021 is weer geopend.
De uiterste inschrijfdatum is maandag 21 december.

Jullie worden allemaal van harte uitgenodigd je weer in te schrijven. De captain kan een heel team inschrijven of je kunt je individueel inschrijven waarna wij ons best gaan doen jullie in een team in te delen. Het fijnst en eenvoudigst is als je zelf een team probeert samen te stellen met gelijkwaardige spelers of je tracht je aan te sluiten bij een bestaand team.

Net als vorig jaar: je mag meerdere keren per week competitie spelen, zonder dat daar dispensatie voor nodig is. Hierdoor wordt het makkelijker om invallers te regelen, mocht dat nodig zijn. Wel is het zo dat indien een speler meer dan één keer in een hoger geklasseerd team heeft gespeeld, hij/zij niet meer zonder dispensatie lager mag spelen

De 8-9 competitie wordt ook weer aangeboden. En er is bij de zaterdag heren en dames een nieuwe competitiesoort (2 enkels en 3 dubbels), evenals bij gemengd zondag (één damesenkel, één herenkel, één damesdubbel, één herendubbel en één mixdubbel).

Klik hier om je aan te melden.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps