Nieuws

Inschrijving voorjaarscompetitie 2018 geopend - mogelijk tot en met 4 december

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 is geopend!

Je kunt je inschrijven voor meerdere competitievormen. De twee nieuwe competitievormen die vorig jaar zijn geIntroduceerd, blijven ook dit jaar bestaan:

  • Een donderdagavond competitie voor speelsterktes 8 en 9, met name bedoeld voor nieuwe leden die voor het eerst competitie gaan spelen. Er worden op een avond twee (mixed-) dubbelwedstrijden gespeeld. Een team bestaat uit minimaal 3 personen.
  • Een zaterdagavond competitie voor spelers die niet ouder zijn dan 35 jaar. Er worden op een avond vier (mixed-) dubbelwedstrijden gespeeld. Een team bestaat uit minimaal 4 personen.

Wanneer je een compleet team wilt inschrijven kun je dit vermelden bij de opmerkingen. Er zijn dan wel voldoende spelers nodig. Er worden alleen teams ingeschreven indien er voldoende animo is. 

Nieuw dit jaar: je mag meerdere keren per week competitite spelen, zonder dat daar dispensatie voor nodig is. Hierdoor wordt het makkelijker om invallers te regelen, mocht dat nodig zijn. Wel is het zo dat indien een speler meer dan één keer in een hoger geklasseerd team heeft gespeeld, hij/zij niet meer zonder dispensatie lager mag spelen.

Klik hier om je aan te melden.

Let op: de inschrijving sluit maandag 4 december.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie.