Nieuws

Gezocht: sponsors voor TVA!

Bij deze een oproep aan onze leden om actief mee te denken m.b.t. het werven van nieuwe sponsors e.d. (zie: lees meer)

niet alleen het ledental heeft last van de economie; ook in de sponsoring is de terugval te merken. Toch blijft dit een behoorlijk stukje extra inkomsten, nodig om de vereniging enigszins gezond en draaiende te houden! Vandaar een oproep aan al onze leden om actief met ons mee te denken aan uitbreiding van onze sponsors. Misschien hebben wij zelfs leden onder ons met een eigen bedrijf, of werken bij een bedrijf dat misschien -voor een relatief klein bedrag- TVA zou willen sponsoren.

Vormen van sponsoring bij TVA kunnen zijn: kroonsponsor, doeksponsor, BTT-sponsor, adverteerder, hoofdsponsor jeugd, jeugdsponsor.

Daarnaast geeft TVA de mogelijkheid aan bedrijven om onze banen "in te huren" voor b.v. een tennis(mid)dag, mogelijk aangevuld met een clinic van de tennisleraar etc.

Op onze site staat duidelijk omschreven wat de mogelijkheden zijn en de kosten daaraan verbonden.

Wij hopen dat jullie met ons willen meedenken en dat daaruit natuurlijk weer extra sponsors voor TVA mogen komen!

Voor vragen e.d. kunnen jullie altijd terecht bij de Sponsorcommissie: Herbie Hakvoort, Cees Rijkhoff en Ron Neve!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie.