Nieuws

SPONSORKLIKS: EXTRA GELD VOOR TVA (als we er aan denken.....)

Beste T.V.A. Leden!

Wij willen jullie via deze mail attenderen op het fenomeen “sponsorkliks”.

Op onze site zien jullie 2 “banners”  staan m.b.t. deze sponsorkliks; 1 banner geeft de “verdienste van TVA” aan en de 2e banner/button kunnen jullie op klikken wanneer jullie wat willen bestellen via internet.

Hieronder volgt een uitleg........ (en we zien de teller al oplopen!)

T.V.A. krijgt een soort “commissie” wanneer iemand van TVA via sponsorkliks op internet aanschaffingen doet. Deze commissie loopt van een paar procent van de aanschafwaarde tot soms wel ruim boven de 10 procent!

Jullie, als lid, betalen echter niets meer als je iets koopt, dus daar hoef je het niet voor te laten!

Hier kan dus een win – win situatie ontstaan; doordat jullie via sponsorkliks je aanschaffingen doen, krijgt T.V.A. extra geld; dit extra geld kan zodanig van invloed zijn, dat het zomaar kan betekenen dat onze contributie daardoor niet omhoog hoeft!

Indirect kan dus de hele vereniging baat hebben bij het volgen van een paar simpele stappen, voordat je een bestelling via internet doet.

En denk  nu niet “het zal wel niet zo’n vaart lopen”, want volleybalvereniging Compaen uit Oostzaan heeft reeds ruim € 6.500,- binnen weten te halen, zonder dat daar dus verder “moeite” voor gedaan hoeft te worden; alleen even de button van sponsorkliks aanklikken…….

Dus voor al onze leden die (veel) via internet bestellen, of reizen en hotels boeken: doe het via sponsorkliks en T.V.A. krijgt een percentage.

Het zal even wennen zijn, maar als de bewustwording daar is, is het voor ons als vereniging een hele mooie aanvulling op de inkomsten en dat kan leiden tot het voorlopig niet hoeven wijzigen van b.v. contributie omdat wij mede hierdoor een financieel gezonde vereniging kunnen blijven.

Laten wij met z’n allen proberen dit tot een groot succes te maken!

Om het nog makkelijker te maken is het mogelijk (en handig!) om de sponsorkliks Button als snelkoppeling op je eigen “homepage” te zetten, zodat het prominent in beeld staat, waardoor het een goede reminder kan zijn tijdens het bestelproces.

Daarnaast kun je je aanmelden bij sponsorkliks, dan krijg je 1x per week een mail met aanbiedingen e.d. en dat is dan ook meteen weer een reminder voor jezelf t.a.v. bestellen via internet.

Er komen steeds meer deelnemers, maar het zal gerust een keer voorkomen dat je iets wilt bestellen en dat het nog niet via sponsorkliks kan; maar in ieder geval heb je er dan wel aan gedacht!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie. 

Lid worden?

Klikhier om direct lid te worden

Contact

Clubhuis
De Blauwe Terp
Rosa Manuspad 1
1566 BC Assendelft

Telefoon:
075 - 687 33 76
Klik hier voor meer contactgegevens

Route opGoogle Maps