Nieuws

Gezocht: enthousiaste leden voor "de club van 100"

Leden van TVA,

De club van 100 bestaat inmiddels al weer 10 jaar; opgericht in 2005 en door de jaren heen prachtige aanschaffingen voor de club gedaan. Wij tellen nu 53 leden en zouden dit graag zien uitbreiden. Lees het bijgevoegde schrijven eens door en wie weet is je interesse gewekt. Elk jaar-in januari- komt deze groep bij elkaar om over de besteding van de inleg te beslissen.

 

DE “CLUB VAN 100”

Is de Pietje Bell, de Suikeroom, de Dagobert Duck binnen onze tennisvereniging.

Hoezo?

De leden van deze exclusieve club brengen, d.m.v. een jaardonatie van –minimaal- € 45,00 (p.p.), iets extra’s in voor onze tennis vereniging t.b.v. het nut van het algemeen.

Van het geld van deze club kunnen bestedingen gedaan worden welke buiten de reguliere uitgaven van onze vereniging vallen, dus voor de vereniging iets extra’s moeten betekenen.

Er is tevens afgesproken binnen deze club, dat 1/3 deel van de inleg altijd bestemd is voor onze jeugd, tenzij er iets voor de club wordt aangeschaft waar ook de jeugd baat bij heeft.

Natuurlijk hoopt het huidige comité op een groot ledenbestand, zodat we met elkaar een aardig bedrag bij elkaar weten te sprokkelen om zodoende weer een aardige geste naar onze tennisvereniging te kunnen doen.

Dus, schroom niet: geef je op als lid van deze exclusieve club en beslis jaarlijks mee over waar de inleg voor dat jaar het beste aan besteed kan worden.

Wij hopen langzaam te groeien naar een “club van (meer dan) 100”

Het is de bedoeling dat onze club 1 maal per jaar bijeen komt in de Blauwe Terp op een zondag namiddag, in januari om dan, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar te beslissen over de uitgave(n).

Hiervoor worden persoonlijke uitnodigingen verstuurd aan de leden van de club.

Wij hopen dus dat dit jullie aanspreekt en dat natuurlijk de jonge ouders, de ooms en tantes, de opa’s en oma’s, zich massaal aanmelden.

Aanmelden kan op de volgende manier:

Je vult je NAW-gegevens in via het e-mail adres van Ron Neve: rneve@xs4all.nl  en dan krijg je daarna via de e-mail bericht om de jaarcontributie van € 45,00 (maar meer mag natuurlijk altijd!) te voldoen op de daarvoor bestemde rekening.

Heb je de mogelijkheid om het zakelijk af te handelen, dan kun je aangeven voor hoeveel de factuur mag worden uitgeschreven en dan maakt Ron een factuur op en stuurt die via de mail aan je in.

Namens Annalie Jak, Cees Rijkhoff, Herbie Hakvoort en Ron Neve

Een kleine greep uit de aanschaffingen: muzieksysteem met beamer en scherm, speeltoestel, 27 zonnepanelen, telborden baan, groen langs speelveld, AED, loungebanken en kussens, statafels en krukken kantine, opslag OC, picknickbanken,rolgordijnen, bijdragen in reparatie e.d.

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Welkom bij TV Assendelft

Tennisvereniging Assendelft, opgericht op 14 maart 1969, is de oudste van de twee tennisverenigingen van Assendelft. Ons park aan het Rosa Manuspad 1, of zoals vroeger werd vermeld: “achter Dorpsstraat 321”,  telt 5 kunstgrasbanen en 2 smash court banen (die in 2013 zijn aangelegd), voorzien van een lichtinstallatie.